المقادير::
.............
1) كيلو باذنجان
2) 5فلفلات رومي
3) بصلتين متوسطين
4) طماطمتين متوسطين
5) كبايتين عصير طماطم
6) ملح _ فلفل_ بهارات (حسب الرغبه في وضع الكمية)
7) خلطة البشاميل
لحمة مفرومة (حسب الرغبة في وضع كميتها )
........................................
الطريقة::
................
1) يقدح الزيت
2) يتم قطع الباذنجان حلقات ثم يقلي في الزيت
3) يقطع الفلفل الرومي والبصل والطماطمالي حلقات ويتبلوا بالملح والفلفل الاسود والبهارات
4) يعصج اللحم المفروم
5) يجهز البشاميل
6) يتم وضع حلقات الباذنجان المقلي مع حلقات الفلفل الرومي و الطماطم والبصل في صينية ويتم وضع اللحمة بعد ما تنتهي ويتم تكرار وضعهم علي طبقات الي ان تنتهي المقادير
7) ثم يوضع عصير الطماطم وفوقة البشاميل ثم يدهن بالبيض
ثم توضع في الفرن ويكون الفرن متوسط الحرارة وتكون المدة من نصف ساعة الي ساعة الي ان نري ان وجة الصينية قد تم احمرارة و نضجة
9) يمكن ان يقدم معها ايه سلطات تحبونها
...........................................................................
والله دة اللي قدرت اعرفوا واكتبوا يا رب تعجبكم ومستنيه ردودكم ولو اي حد عايز يسأل في حاجة ياريت يقول